• spanduk2
  • 333
  • 444
  • f0619663

Grup kabayang

Urang bisa ngahasilkeun sagala jinis rims OTR kaasup 1-PC, 3-PC na 5-PC rims.Ukuran ti 4 "pikeun 63" kanggo alat-alat konstruksi, mesin pertambangan, forklift, sareng kendaraan industri.

Kadatangan anyar

Produk HYWG parantos diuji sareng dibuktikeun ku konsumén OEM utama sapertos Caterpillar, Volvo, John Deere sareng XCMG.

HYWGProduk

  • Jiaxing-HYWG-Tinjauan1

Hongyuan Wheel Group (HYWG) diadegkeun dina 1996 sareng miheulaan na salaku Anyang Hongyuan Steel Co., Ltd (AYHY).HYWG mangrupikeun produsén profésional komponén pasisian sareng pasisian lengkep pikeun sagala jinis mesin off-the-road, sapertos peralatan konstruksi, mesin pertambangan, forklift, kendaraan industri.

Saatos 20 taun pangwangunan kontinyu, HYWG parantos janten pamimpin global dina komponén pasisian sareng pasar lengkep pasisian, kualitasna parantos dibuktikeun ku OEM Caterpillar global, Volvo, John Deere sareng XCMG.Kiwari HYWG gaduh langkung ti 100 juta aset USD, 1100 karyawan, 5 pusat manufaktur khusus pikeun pasisian OTR 3-PC & 5-PC, pasisian forklift, pasisian industri, sareng komponén pasisian.

HYWG ayeuna mangrupikeun produsén pasisian OTR panggedéna di China, sareng tujuanana pikeun janten produsén pasisian 3 OTR pangsaéna di dunya.

Produk Fitur

HYWG ngahasilkeun duanana pasisian baja jeung pasisian lengkep, kami ngahasilkeun sagalana di-imah pikeun sakabéh rims handap 51 ".